Segítünk a stratégiai cégvezetői gazdálkodás kialakításában!

Okozott-e már az Önök számára problémát likviditáshiány? Hallottak már a körbetartozás fogalmáról? Hogyan gondoskodtak akkor a hiányzó tőke pótlásáról? Gondoltak-e már arra, hogy ilyen kedvezőtlen piaci szituációk kezelésére biztonsági tőkebázist építsenek fel?

Szakterületeink:

Felelősség- és kockázatporlasztás munkahelyi balesetek bekövetkeztének esetére

Felmerült-e már Önökben, hogy cégük működésének Önökre háruló kockázatát tompítsák, vagy akár mentesítsék cégüket egy előre nem látható esemény következményeinek felelőssége alól? Volt-e már cégüknél munkahelyi baleset? Elképzelhető-e a jövőben akár egy olyan mértékű kártérítési igény, ami jelentősen megnehezítheti cégük működését? Hajlandóak-e tenni annak érdekében, hogy az Önök, illetve vállalatuk felelősségének kockázatát minimálisra csökkentsék?

Költség- és adóoptimalizálás

Az eredményességük növekedése sajnos adóterheik növekedését is magával vonja? Érdekelné Önöket egy olyan megoldás, amivel ezt elkerülhetik? Szeretnék adókedvezményekkel növelni cégük eredményességét a jövőben?

Tudatos kiszállási stratégia

Elgondolkodott-e már azon, hogy a cégéből hogyan tudná következetesen kivonni a legoptimálisabb adóterhek mellett a megtermelt tőkét? A céges profit a cégnél költségként könyvelve egy idő után magánvagyont fog képezni, mindez a legkedvezőbb adóterhekkel.

Cégvezetői menedzsment keresztbe biztosítás

Horgonyprogram, okos cafeteria

Jelenkor egyik legfontosabb kihívása a jó munkaerő megtartása. Ezeket a kulcsembereket a cég által választott, adózást könnyítő, emelt szintű juttatásokkal lehet a vállalathoz horgonyozni.

Befektetési eredményképzés, tőkejövedelem

Kerestek-e már olyan pénzügyi megoldásokat, amelyekben az Önök által megtermelt tőke további befektetett munka és kockázat nélkül tőkejövedelmet eredményez? Mit gondolna, egy ilyen tőkejövedelem, amiért már nem a vállalkozásuknak kell megdolgoznia, erősítené a vállalkozásuk jövőbeni pozícióit? Érdekli Önöket olyan pénzügyi megoldás, melyekkel ezeket a célokat optimálisan elérhetik és ráadásul a világpiac, a világgazdaság eredményeiből is profitálhatnak?

Vállalati nyugdíjrendszer

Ismerik jelenkorunk nyugdíjrendszerének és egészségügyi rendszerének problémáit, és azt, hogy a magánnyugdíj rendszer milyen befektetés-politikával dolgozik? Elgondolkodtak-e már azon, hogy dolgozóiknak a következő fizetésemelést vagy premizálást olyan adóoptimalizáló eszközökkel oldják meg, mely sem a dolgozó, sem a cég számára nem jelent túlzott adóterheket? Hallottak már az adómentes cafeteria rendszer előnyeiről?

Költségszerkezet optimalizálás

A banki és biztosítási költségek jelentős terhet képeznek, melyeket legalább évente célszerű felülvizsgálni. A kínálati versenyben akár 20-30%-os költségcsökkentés is elérhető.

Rezsicsökkentés, rezsinullázás

Elérhető a jelenlegi gáz és villamos energia szolgáltatók megversenyeztetésével, így a versenyhelyzeten keresztül jelentős árcsökkenés érhető el. Ráadásul támogatott hitelek, illetve pályázati források is igénybe vehetők erre a célra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Együttműködő partnerünk: